HANDELSBETINGELSER

 

Dit køb

Dit køb leveres fragtfrit, gælder dog kun i Danmark.
Vi benytter Danske Fragtmænd, Post Danmark, GLS og UPS som leverandør. Beløbet hæves først, når varen er afsendt. Der ville også kunne afhentes på vores lager. Kontakt os for adresse.

 

Priser

Alle priser på Funtrax – Gym Anywhere angives inklusive dansk moms i DKK.

 

Ordremodtagelse

Ordrer modtaget i hverdage inden kl. 12.00 vil som udgangspunkt blive ekspederet samme dag. Modtager du ikke en ordrebekræftelse? Kig venligst i dit spamfilter – undgå, at det sker igen: Tilføj Funtrax til dine kontaktpersoner.

 

Afbestilling

Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede bestilt vare, så ring straks – telefon +45 717 417 27. Vi bestræber os på at ekspedere alle ordrer inden kl. 14.00 på hverdage.

 

Betaling

Vi modtager betaling via bankoverførsel, PayPal eller følgende kort via Quickpay: Dankort, Visa, MasterCard, JCB og American Express. Der kan også betales via Mobilepay.
Brug af betalingskort er IKKE forbundet med et kortgebyr. Betales med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 kr., hvis dit Dankort misbruges. Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL): Hverken Funtrax eller andre har mulighed for at læse disse data.
Beløbet trækkes først fra din konto, EFTER varen er afsendt. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

Forbehold

Der tages forbehold for prisfejl mv. som følge af valutaændringer, krig, terror, naturkatastrofer, atomangreb,
force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale eller i fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet.
Funtrax vil i tilfælde af reklamation dække returneringsomkostninger. Ved fortrydelse dækker Funtrax ikke returneringsomkostninger.

Ved returnering rettes henvendelse til, og reklamationer sendes til: FUNTRAX I/S
Hjortevej 3
8653 Them
Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav. Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende.
Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der påbegynder en ny 1 års reklamationsperiode.

 

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet, og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@funtrax.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet, ud over hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængigt af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

KONTAKT

FUNTRAX DANMARK

E-mail: info@funtrax.dk 


Tlf.: +45 717 417 27